8 dagar kvar.

Nu var det längesen jag skrev! Jag har helt enkelt inte haft lust att skriva något! xD
Jag har precis varit med Johanna, men hon for nu, hon skulle äta, sedan skulle hon och träna! =)

Längtar tills imorgon, då blir det party! :D Vet inte riktigt vars vi ska vara sedan, men det ordnar sig nog! :)




En eldsjäl tagen från en tapper soldat.

Helluu! Nu sitter jag här igen, lika tråkigt somvanligt! Idag har jag varit med Linn efter skolan, sedan kom Nikke och skjutsade mig till stan och så hämta vi en grej i gallerian ;) Sedan for vi till Bersikka och var med K-rille och spelade Guitar Hero och hade allmänt trevligt. Snart ska jag väl hoppa in i duschen, sedan ska jag sova! sköönt.
Imorgon har vi två lektioner, Svenska och Småföretagande. På morgonen har vi drama och sen ska vi på nån slags "föreläsning" eller vad man nu kan kalla de, om e-mobbning. Så det blir en slapp förmiddag för HP1A. Tyvärr så hatar jag Småföretagande på grund av läraren, man får ju aldrig hjälp så att man förstår :O Illa. Hon borde gå i pension. Menmen, jag ska göra allt jag kan för att det ska bli ett godkänt i Småföretagande också.

På fredag har vi Nationella prov i engelska, skriv delen. Det kommer gå käpprätt åt helvete om jag får säga det själv. Haha, jag är inte så taggad på skolan just, men det ska nog ändå gå bra, det löser sig så att säga!


Min blogg suger.



Snart blire låååånghåree igen ;)

<3

Idag slutade jag halv elva, skönt må jag säga! Så nu sitter jag här hemma och gör ingenting.. tänker på min älskling som är påväg till en begravning! :/

Just nu har jag ingenting annat i tankarna förutom det, så jag orkar inte skriva nå mer!

R.I.P.

Puss.

Snälla, kom tillbaka till jorden, människa.

Somliga får, somliga tar, somliga har ingenting kvar.

Varför har det blivit som det är nu? Vart är du? Kan inte förstå. Varför just du? Du är inte samma människa längre. Usch, det är jobbigt. Kom tillbaka. Snälla snälla snälla snälla snälla. Varför ska det vara såhär? Varför varför varför varför? Vi gjorde allting tillsammans, pratade om allt tillsammans, vi skrattade, vi grät. Nu står jag ensam kvar. Nästan. Känns helt tomt utan dig, VART ÄR DU MÄNNISKA?! VAD HAR HÄNT?! Jag gräver snart ner mig själv. Kan inte fatta. Vi sa förevigt. Men nu... Nu vet jag inte vad som har hänt. Och det gör inte saken bättre att du inte berättar något för mig längre.  Du kan åtminstone prata med mig. Jag hör knappt av dig längre. Det var längesen vi pratade. Jag saknar dig, SNÄLLA kom tillbaka....
 

En jävla självupptagen idiot på två ben som skiter i allt annat än sina jävla problem.

Jag har inte skrivit på ett tag, men nu skriver jag igen. Jag har börjat att tycka att bloggen är as trist och funderar på att göra en bilddagbok istället. det verkar mycket roligare, men vi får se vad som händer, har inte bestämt mig ännu :)

Idag har jag iallafall varit hos tandläkaren, det gick bra, men jag började bli lite less efter allt tjat. Hon skulle börja visa mig hur man borstar tänderna, men de kan ja ju så jag sa ifrån :P Jag är ju faktiskt snart sjutton år xD

Ikväll ska jag nog vara med Linn :) Vet inte vad vi ska göra, men vi får väl se :D


Puss.

-.-

Nu sitter jag här igen. Johanna och Linn for precis härifrån, så nu har jag ingenting att göra. Jag längtar efter Nikke. Jag vill att han ska komma hem nu.. Men imorgon kommer han hem :) Men då ska jag vara med Hannah, så hinner inte vara med han något imorgon heller :( Men på tisdag hinner jag :)...

Nu ska jag nog spela tetris eller något, har så tråkigt.... Kanske skriver mera sen !


puss.

Påskhelg.

Nu ligger jag i Nikkes säng och gör allt för lite. Nikke sitter och spelar CS och är jätte osocial:( Igår var vi med Hannah och Crille, vi såg tv, sen gick jag och Hannah till Preem och köpte godis! sen kring elva gick jag och Nikke hem och sov. Eller, jag duschade före, men sedan somnade vi xD Snart ska vi iallafall till min morbror. Ska käka middag och umgås:) Sen ikväll får vi se vad som händer =) Nu orkar jag it skriva något mer! Haha,


Puss!

Jasså.

Det lutar mot glasögon nummer 1. Vi får väl se vad det blir ;) hehehe, nu ska jag ialllafall sova! Gonatt bloggen.

Hjälp.

Jag ska köpa glasögon....... MEN VILKA?! Har två alternativ :



Seså, svara på!

Ge tillbaka mitt hår.

 jävlat nu.

Ja, tack.

Det finns stunder som man verkligen inte vill veta av, men det finns stunder som man aldrig vill ska försvinna heller. Jag vet inte vad jag ska säga, ska jag skratta eller gråta, va ska jag göra? Livet är verkligen konstigt. Ingen förstår säkert vad jag babblar om, men jag måste som få skriva av mig, även om ingen förstår. Fast det känns ganska så meningslöst.
Idag har iallafall jag och Nikke pratat en hel del, varit arga, varit ledsna, glada, ja allt. Jag skulle egentligen plugga, men pratade ut istället. Det känns bra, iallafall någesånär. Jag hoppas då att allting blir bra, och att man förstår någon gång. Jaja, spela roll, ingen bryr sig. Säger bara, tack för att jag fick prata och säga som det var. Tack.


All I have is you! <3


-.-

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, bdb eller liknande, utmana sedan 5 personer. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Nette
2. Ett ord på fyra bokstäver: Noll
3. Flicknamn: Natalie
4. Pojknamn: Niclas
5. Yrke: Naprapat
6. Färg: Neon rosa;)
7. Klädesplagg: Nylonstrumpor
8. Mat: Nachos :)
9. Sak i badrummet: Nagellack
10. Plats/stad: New York :D
11. En orsak att vara sen: Någon snooze minut för mkt;)
12. Något man skriker: NEEEEJ!
13. Film: Nalle Puh;)
14. Något man dricker: Nyponsoppa;)
15. Band: Nomy ^^
16. Djur: Noshörning :)
17. Gatunanm: Nygatan
18. Bil: Nissan
19. Sång: Nu har jag fått nog av dig

jag utmanar: alla som vill bli utmanade!


Om man inte vet vart man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ju ändå inte när man är framme. – Nalle Puh

Hejhej! Idag har jag varit ledig :) Nikke sov hos mig igår till idag, och imorse skickade jag iväg honom på skolan! heheh men sedan kom han tillbaka till mig och då gjorde vi inte alls mycket, såg på tv åså :)




Ju längre man ligger i vattnet desto blötare blir man.
-Nalle Puh


Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.
-Nalle Puh


RSS 2.0