Oh happy day!

Tack älskling, idag är det 4 månader, och en ring på fingret, kan de bli bättre? :)
Jag älskar dig.


Ojojojdå :O

Nu har jag varit lite seg på att uppdatera! Har väl inte haft tid! x) Men jag skriver ju nu så xD Ni har säkert inte ens saknat mig xD hehe !

Ikväll ska jag nog till Hannah om jag har skjuts :) hoppas de iallafall :)

Jag vet då inte vad jag ska skriva, så då slutar jag! :)


We will still be friends forever.


Onsdag.

Idag har jag varit på skolan som vanligt. Första lektionen hade vi matte, sen lunch, å sen idrott:) Och tro det eller ej, men jag var med på idrotten(!!) Inte ofta de händer, men jag har fan börja vara med nu alltså ;)
Sen efter skolan så for jag och Johanna hem till mig och spelade lite kort, och nyss for hon! :)
Ikväll ska jag vara med min älskling, vet inte vad vi ska göra, men det blir nog bra;)
Jo förresten, imorgon är jag ledig! :) Alla handels lärare skulle på nån UF mässa eller något, så vi är lediga;) hehe :D



<3

Jag älskar dig baby <3

Dryg dag.

Idag vaknade jag upp med världens ondaste mensvärk, så jag sjukanmälde mig, orkade inte fara på skolan. Så jag såg på TV ett tag, sen gjorde jag mig klar och tog cykeln för att fara ut en sväng. Jag träffade Nikke uti skolan så jag pratade med han ett tag, sen så for jag vidare. Uti sjukhuset så träffade jag Hannah, stog och pratade med henne ett tag också. Sedan for jag vidare. Cyklade hem till pappa en stund, och sen till ett ställe, men de är hemligt, det får ni inte veta! Det är bara jag och Nikke som vet. Jag hoppas då att allting ordnar sig och blir bra!

Ikväll ska jag bara ta det lungt, Nikke ska komma förbi så vi kan prata lite! Det behövs! Jag älskar dig Nikke, det vet du!


Puss.


Yeaah.

Nu sitter jag här ensam hos nikke, han tog skotern å köpte cola! men nu kom han tillbaka :D weeeeei :D


puss.

Yo brotha!

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan äta å sedan fara till nikke:) Vi ska vara med hanna och dexter, det blir säkert skoj;)

skriver kanske sen!

Och nej, Nikke, jag mobbaar inte dig ;);)

:(

Är det inte den ena, så är det den andra.

Jag orkar it med det, okej ?


Anna Nalick - Breathe




Tack älskling

Linnéa Lundström, den här är till dig!

Du är ful som ett skjul.
Du är en häst, alltså inte bäst.
Du vet väl om att du är värdelös?
Illa omtyckt för den du är!
Vad är fegt, vad är mod, what is love?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite Administration A. (tänk engelska)
 TACK Linnéa Lundström du är kärlek för mig!

Jag älskar nog dig iallafall Linnéa............... ;)


:')


And don't tell me you're sorry cause you're not.

Idag har vi haft frilufts dag. Jag, Linnéa och Jenny spenderade fyra timmar på Vallsberget. Vi satt ute och spelade kort och kolla på massa fula små ungar som åkte bob. Skit kul!! Eller så inte...



Nåväl. Jag förstår ingenting längre. Varför är det som det är? Snälla, visa istället den du egentligen är! Jag blir så ledsen. Jag skulle uppskatta det väldigt mycket. Jag vet att du kan, jag vet att du vill, då kan det inte vara så himla svårt att visa den riktiga du!


Jag älskar dig. Du är den bästa vän jag har. Du betyder jätte mycket för mig. <3

God natt.

Nette säger: God natt bloggen.

Administration A.

Ja de har vi nu. Idag har det gått bra för mig! Jag är klar med alla uppgifter som skulle göras idag, jag känner mig jätte duktig! hehehe. klockan 11.35 har vi lunch, men det blir nog inte att äta nåonting idag heller för att det är jävla skit mat på skolan. Jag hatar den. Haha. men vi har bara en lektion efter, Datakunskap, och sedan slutar vi. Jag får väl ta och äta någonting då jag kommer hem istället.



Nu sitter Linnéa och sjunger Nordman. Hon suger. Men hon tror hon är så jävla bra. Det lixom skär i öronen av hennes röst. Och ful är hon också. Linnéa, om du läser dehär så har jag bara en sak att säga: GÅ OCH DÖ!!!!!!!! JAG HATAR DIG!!!!!!!

Våren närmar sig.

Nu har vi engelska.¨


Igår var jag i Luleå hos min syster :) Vi åt mat och efterrätt, sedan for vi hem :) trevligt trevligt :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl an se! :)



Puss

Times up, game over, you lose, I win!

Nu ska jag se Beck!
Då vet ni :)

Nikke är bara min, och jag kommer aldrig att lämna den grabben alltså,
han är den bästa! Då vet ni det också! :)

All I need is you!

Hallå allihopa! Hade tänkt berätta lite om min helg :)
Fredag så var jag med Johanna. Vi gjorde ingenting alls. Gick och la oss rätt tidigt!
Lördag så steg vi upp före fan för att vi skulle fara till Boden och kolla på Innebandy medans Johannas mamma skulle jobba med att ... Ja, vafan de nu var xD Haha!
Sedan på kvällen så var jag med Nikke :) Vi såg på Melodifestvalen och sen såg vi American History X. Den var bra! Sen skulle vi se en till film, men då somnade Nikke, så då slog jag av :)
Söndag , dvs idag. Har Jag och Nikke bara sett på TV och myst hela dagen :) Han for hem för en halvtimme sedan och nu sitter jag här och har det tråkigt! :)

Har dock hittat en riktigt bra låt! Lyssna vettja ;)



Nikke !

<3
















Älskling.


mhm.

Idag har jag äntligen varit förbi sjukan. Fick ingen tid, men ska ringa dit igen till veckan och höra :) det blir nog bra!
Annars har det varit en bra dag för mig :) dock slut snus, men... de ska nog säkert gå att lösa på något vis.

Jo förresten! Dom har ringt till min syster från ängelholmsbär idag! :D Dom ville att hon skulle jobba, som förra året! Och eftersom jag också jobbade där förra året så blir det nog så att jag också får jobba i år! :D Det skulle vara kul, tjäna bra, och inte alls jobbigt! :D hihi, vi får väl an se :)

<3



Män som hatar kvinnor.

Ikväll har jag varit och sett män som hatar kvinnor med min älskling :) Filmen var bra iallafall, 2 och en halv timme lång, men fortfarande lika bra! Tack älskling för att du bjöd med mig på bio ikväll :)

Imorgon blir det en lektion, sen ska jag komma ihåg att gå till sjukan och beställa tid! Nu ska jag ta mig i kragen och ta reda på vad som är felet med mig! Kanske är det bara jag som inbillar mig, men vafan, man ska inte dra för snabba slutsatser, kanske är det något fel med mig iallafall. Man vet aldrig. Menmen, imorgon, så jävlar, då ska jag beställa tid!




Nä nu faan är jag less. Lägg ner förhelvete, visa att du är den du egentligen är.

Fylld av ärr o sår. Sträck ut din hand och lyft mig härifrån.

Nu är det såhär igen. Jag mår illa. Jag kan inte äta. Vad ska jag göra? Tänk om det är något allvarligt. Jag vågar inte gå till skolsköterskan, och inte heller till vårdcentralen. Just nu känns det bara som om jag vill dö. Eller, inte dö, utan, att allt bara skulle vara som förr. Men med Nikke såklart. Alltså, som förr, fast med Nikke. Tror inte någon förstår hur grymt mycket jag tycker om den människan. Finns inte ord att beskriva. Tror inte heller någon förstår hur dåligt jag har mått, hur kassa "Vänner" & "Pojkvänner" jag har haft. Inte för att jag är så brydd om det nu. För nu har jag dom underbaraste vänner jag kan få. Och en underbar pojkvän också. Nu har jag det bra. Det är såhär jag vill att det ska vara. Fast jämt, hela dagen, varje dag, 7 dagar i veckan.
Jag försöker varje dag att kolla mig i spegeln och säga till mig själv; "Nette, det här kommer att bli en bra dag, du är fin som du är, du kommer att klara det här. " Men ändå, jag är aldrig nöjd med mig själv. Jag vill ha bättre självförtroende. Jag vill verkligen det. Men efter allt man har gått igenom så är de tamejfan inte lätt. Men jag kämpar, för min egen skull, och för alla som kretsar omkring mig. Dem är det enda som betyder för mig! Utan dem skulle jag inte vara någonting. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar er.
Kanske är det bara oro. Att jämt och ständigt vara orolig för någonting. Men varför? Vad finns det att vara orolig för? Att man ska dö? Jamen hey, det kommer vi alla göra en vacker dag. Sånt är livet. Tyvär.
Men men, man skall ta dagen som den kommer. Göra det bästa av den, och kämpa varje dag. För det finns faktiskt folk som har det värre. Och till skillnad från dem så har jag det jävligt bra. Så är det. Japp.

Nä, skärp dig nu. Nu är de bra. Tack och hej!




Niclas Olsson <3

Säg inte 'jag älskar dig', om du inte menar det från hjärtat.

Nu sitter jag här igen och funderar över vad jag ska skriva :)

Jag har haft ett bra lov iallafall, har inte gjort så speciellt mycket, men de kan ju vara nyttigt ibland också!
Imorgon är det skola. Jag längtar inte ett dugg. Menmen, det ska nog gå bra iallafall!

Jo juste! Jag har råkat he sönder en knapp på min mobil! haha, så de kan gå! Bara att lämna in den ;D

Menmen, nu har jag ingenting mer att skriva!
Pussss




Nikke, jag älskar dig! Jag är så glad att jag har dig. Du är allt jag behöver. Du vet väl om att du är värdefull? Du betyder så himla mycket för mig! Hoppas att du finns hos mig jätte länge. För jag klarar ej av att inte ha dig vid min sida! För du får mig att må bra! Tack för att du finns älskling, jag älskar dig mest av allt <3

Ursäkta,

för dålig updatering! Har inte haft tid helt enkelt!

Nåväl, i veckan har jag varit med Johanna och Mange hos farmor och farfar. Vi körde lite skoter och spelade kort och så :) De var rätt trevligt :) Och så har jag varit med Nikke från fredag till idag :) I fredags var vi med Hannah, vi gjorde inte alls mycket! Sen i lördags var vi med Hannah igen, sen kom Dexter förbi en sväng:) Jag och Hannah satt och såg tv medans Nikke och Dexter satt och spelade... xD

Idag har jag inte gjort mycket, vaknade med Nikke, sen så spela vi CS och sen gjorde vi inte mycket alts, och sen skulle jag hem :D Haha.. de blev mycket "Sen" där xD Aja, skitsamma!

Nu sitter jag och lyssnar på Toppen och Estet - Skön som fan, gode bra låt ändå :D hehe...

Nä nu har jag ingenting mer att babbla om! Tjohej!


Jag älskar dig!

Alla ni som har legat med ett skåp komigen.


Jag har ingenting och göra.... Men denhär låten är ändå klockren xD

Tell me why are we so blind to see that the ones we hurt are you and me?

Jag har ingenting att göra just nu! Jag sitter här och tråkar och funderar starkt på att gå och sova. Men det orkar jag inte. Jag ska då iallafall sitta uppe ett tag till!

Ingen är social på msn. Det är så tråkigt! Jag vet inte ens vad jag ska lyssna på för musik. Så just nu är det Coolio - Gangsters paradise som pumpar ut ur högtalarna! Jag klickade mig fram till den låten på youtube.  Inte är den speciellt bra heller, men vafan, det får duga.

Jag sitter och funderar på när det ska bli sommar. Iallafall vår. Så man kan börja cykla. Man vill ju som inte göra det nu. Iallafall inte jag. Jag skulle ramla och slå ihjäl mig xD Halkigt som de är nu på den förbannade vintern. Jag längtar så mycket till sommaren. Det är då allting händer. Roliga festivaler med bra artister och fint väder. Sommarjobb där man får bra betalt. Bara ligga och glassa i solen. Åka till Stockholm och shoppa. Ja allt sånt där kul man kan göra! Tänk så skönt det skulle vara om det var sommar året om! Nu vet jag att det finns vissa som inte håller med mig, men vafan, man har sina egna åsikter;) Menmen, man får drömma vidare i någon månad till, och sen hoppas på en härlig sommar! någonting att se fram emot!

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva. Så nu skriver jag väl inte på ett tag. Om jag ens skriver något mer innan jag går och lägger mig vill säga. Vi får väl an se vad som händer och fötter! :) Haha!

Puss på er!

And for that very special day, nobody loved me in that way.

Idag vaknade jag och Nikke kring halv tolv. Vi gick och såg klart Höök som vi såg igårkväll också :) Det var bra! Sen spelade vi lite kort, och sen for Nikke hem :) Så jag gjorde mig klar och så kom Johanna! Vi for och handlade gotte å sen spelade vi kort xD Annars har jag inte alls gjort så mycket idag!

Imorgon bär det av till Granträsk. Jag, Johanna och Mange ska fara och köra lite skoter åså :) Det blir nog skoj! Jag kommer dock sakna min babe gode mycket, men jag kommer ju trots allt hem på fredag så de blir ju inte så jätte länge :) På lördag så ska jag och pappa förhoppningsvis till Vidsel och hälsa på Sandra och Carro. Hoppas vi far! Har inte träffat Sandra sen.. jaa..  jätte längesen! Och Carro träffade jag typ sist i våras tror jag de var :O Men de blir lätt så då man bor så långt ifrån varandra :(

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Blir väl att sitta här halva natten och nörda, sen sova! Får väl se om jag skriver någonting mer ikväll!

Hej så länge!



Puss.

As he slowly fell apart.

Idag tog jag mig en promenad till Sophie! Vi såg Benjamin Buttom (stavas?), den var bra! Nästan 3 timmar lång! :) Men värd att se! Sen så promenerade jag hem och duscha och gjorde mig klar. Och nu sitter jag här och gör ingenting alls. Väntar på att pappa ska komma hem så vi får äta någon gång! :)

Nu har jag inget mer att skriva........

Nu är det nästan över!

Min förkylning är nästan borta nu! Och jag blir glad :D weei :D

Nåväl, Idag har jag inte alls gjort mycket, typ sovit hela dagen :O Sen åt jag och sen for jag och var med Johanna! Vi såg på Ronja Rövardotter och spelade kort =) Sen gick vi till lill ICA och handlade :) Sen kom pappa och hämtade mig! Så nu hamnade jag här och tänkte skriva några rader! Men problemet är bara vad jag ska skriva.. hmmm..

Jag saknar min babe som kommer hem imorgon, så då ska jag vara med honom och förhoppningsvis så ska jag då sova med honom också :) Jo juste! Vi har varit tillsammans i 3 månader nu! Tiden går fort då man har roligt! :)


Ronja Rövardotter ;)

Observera! Detta är dom godaste tuggumina jag vet! Prova du också vettja;)

Hemska mardrömar.

Inatt, eller imorse? Beror på hur man vill se det. Jag vaknade iallafall klockan fem. Mén med ögonen fulla av tårar som rann ner på kudden så skickade jag ett sms till Nikke. Men han svarade inte och har inte svarat än. Nog för att det är ganska tidigt, va dum jag är! xD Menmen, läskigt var de! Hoppas det inte händer på riktigt för då blir jag mer än ledsen!



RSS 2.0