Vad vore jag utan dina andetag?

Nattsudd..

Åh nej, hoppas det inte är något allvarligt.. Jag är så orolig. måste kolla upp det. hoppas du står nära.

Sitter just nu och lyssnar på musik som får mig att tänka. Jag hatar att tänka såhär. Jag vill inte. Hjälp.
Iallafall så har kvällen varit bra, har sett på bio med Hannah. Filmen var bra, även fast den framkallade tårar. Sen for jag och Johanna hem till mig en sväng, och sen till Johanna. Hos Johanna gjorde vi inte alls så mycket. Hon blev sugen på chips, så vi tog en promenad till Tio till Tolv. Kallt var det ute. Det är ju trots allt vinter.
Vinter är inge bra! Deprissioner kommer fram då och då, och man vet ej vart man ska ta vägen. Man vill inte finnas. Jag längtar grymt mycket till sommaren. Kan det inte bara bli sommar nu? Då är allt så bra. Man har kärleken, och allt blir så mycket roligare.

Aja, skitsamma. Ingen bryr sig.

Nu kom pappa och hans kärring hem. Somvanligt påverkade av alkohol en fredagskväll.. Blir så less. Aja, det är ju inte mitt liv, kan ju ej bestämma över dem. Dom kanske har ett liv, men inte det bästa. Dom kom inte ens och säger "Hej, nu är vi hemma." Jag vet att dom vet att jag är vaken. Musiken pumpar ut ur högtalarna, och dörren till mitt sovrum är öppen, och det är tänt där inne.

och?

Imorgon blir det farmor och farfar. Käka palt. Vi får se hur det går. Har ju varit magsjuk, och har inte ätit på några dagar. Menmen, så det kan gå.
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Håller på att längta ihjäl mig efter Nikke. Jag behöver han, och det är NU. Det är allvarligt. Snälla älskling, kom hem! :'(

Jag vågar inte.

2 månader med min älskling!

Idag är jag frisk! Har dock inte varit på skolan, tänkte att det är lika bra att ta det lungt en dag till! Iallafall så sitter jag här och väntar på att Hannah ska sluta, så vi kan fara på stan någon gång! Jag ska och kolla på en telefon, sen ska vi på bio :) Vi ska se I taket lyser stjärnorna, jag tror att den är rätt bra faktiskt. Sen efter bion ska jag vara med Johanna! Kanske Hannah också, vem vet ? ;) haha! Jag har då iallafall precis gjort mig klar. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. jag borde äta någognting, har inte ätit på 2 dagar ungefär, och det på grund av att jag har varit sjuk! Så jag är rätt sliten! Och ganska så hungrig... Menemn, smällar man får ta!

Idag har jag och min babe hållit ihop i 2 månader! Tiden går fort då man har roligt! hihi :) Men de dåliga är att han är i långträsk och kör skoter, så kunde ej vara med han idag :) Men det får vi ta igen på söndag! :) hehe


Yellowcard!

Måste bara få säga att Ryan Key, sångare i Yellowcard, han är snygg!




Jag saknar min Nikke. Får ej träffa han förrens på söndag! Buhu! :'( Men men, som tur är finns det ju telefoner, så vi kan ju iallfall prata med varandra :) Han har det säkert kul ute i ödemarken, ochn gör det han gillar mest :) Menmen, jag älskar den människan, så är det bara! :D

<3


A very nervous guy.

Sitter just nu och kollar runt på youtube. Klickade mig fram till ett klipp från Idol. Andreas Larsson. Från Tvärån. har nog aldrig sett ngn nervösare människa! Men nog förstår man han, säkert nervöst att vara med på tv! Iallafall, tycker att han har en bra röst, han sjunger bra! :)


TRÅK!

Ja, nu sitter jag här, och har jätte tråkigft.. imorgon blir det att vara hemma från skolan igen, och sen ska jag på bio med Hannah :) Vi ska se "I taket lyser stjärnorna", tror faktiskt att den är rätt bra :)

Jag har it ens något att skriva......


Ny mobiltelefon?

Ja, jag har ju som skrivit vad som var felet på min mobil. Den var vattenskadad. Och det kostar 500 kr att laga den. Så jag funderar på att köpa en ny. Mamma och Pappa får hjälpa till att betala. Men jag har hittat en, som inte är så himla dyr, och som var rätt snygg, såå, va säger ni ? ;)


Denna är väl rätt najjs? Fina färger och allt :) Och inte så jätte dyr, iallafall inte på internet! Men jag tyckte den var najjs, och jag ska fara in och kolla på den till veckan! :) Så vi får väl se va de blir för en mobil. Kankse hittar jag en billigare, men ändå snygg mobil! Ja, vi får väl se helt enkelt..

När det bara är du och hon i ett rum - be henne stanna lite längre.

Nu mår jag lite bättre iallafall. Mår inte illa, har bara ont i magen. Men det går nog över. Ska vara hemma imorgon också för säkerhets skull. Och bara vila.
Jag kommer sakna min älskling i helgen. Han far imorgon och är borta till sent på söndag. Och jag har bara varit med honom en gång denna vecka.. Menmen, sånt händer. Då har jag någonting att se framemot sen isället :)



När hon går iväg med ett långt avstånd - gå upp brevid henne och prata med henne.

Jaha, du var man sjuk igen. Å denna gången magsjuka! Inte mysigt må jag säga. Har inte gjort så mkt alls idag, bara legat framför tv:n och sovit typ. Jag vill inte vara sjuk, speciellt inte magsjuk.... Jaaja, sånt som händer. Hoppas bara att det går över!

Nu är min syster i spanien och glassar på i solen! Jag är såå avundsjuk! Menmen...

Jo, förresten, har ju lämnat in min mobil. Och nu har dom ringt. Den är tydligen vattenskadad. Och det går ej på garantin, sååå.. Antingen måste jag betala 500 kr för att få den lagad, eller så köper jag mig en ny. Alltså, att jag lägger 500 kr på den nya, åså får mamma och pappa betala resten. För jag måste ju ha en mobil, och jag kan ju inte ha familjen Rönnqvists mobil hur länge som helst. Tror jag har haft den ändå sen i oktober. Så jag tror jag köper mig en ny mobil, om mamma och pappa går med på det :)

Menmen, nu ska jag gå å lägga mig framför tv:n igen och sjuka mig. Ja....


Jag älskar niclas <3

När hon säger att hon fryser - kom närmare.

Alltså, nu har jag lite funderingar igen. Kanske inte många som kommer att förstå det jag kommer att skriva nu, men jag vill som bara skriva av mig litegranna. Nåväl;

Jag funderar på en sak. Killar? Svara på detta. Ljuger ni då ni säger till er vän/flickvän; "Nej, du är inte tjock, du är fin precis som du är!" Om man är lite rundare, visst, det är kul att få höra att man inte är tjock, eller att man inte ser tjock ut i dendär tröjan, eller något i den stilen, det är jätte kul att få höra. Det har jag hört några gånger. Men är det verkligen sanning? Säger ni bara så för att få en glad? Men jag har hört dess värre mer gånger att jag är ful och fet.

Det kanske är därför jag inte tror på era ord ibland? Det kanske bara handlar om självförtroendet hos en tjej. Jag menar, det finns tjejer, dom är typ smala som spjut, men likförbannat säger dom att dom är tjocka och att dom måste banta? Hallå, det är faktiskt ingenting att skämta om. Det finns tjocka människor som behöver banta. Men tjejer, vi måste sluta med dethära. Det finns folk som har det värre. Okej, nog tycker jag att jag är små mullig, och JA, det är jag, jag ser inte ut som alla andra.

Och det värsta är egentligen att jag är kort, då ser det bara ännu värre ut. Egentligen vill jag inte tänka såhär, men efter många omständigheter så kunde jag gå från smal som en pinne, till mullig som en liten nallebjörn, tack vare folket som fanns för mig och som stöttade mig.

Somsagt, inte var det lätt när man var liten ens. "Vad tjock du ser ut i den där jackan." Hur kul är det att få som ett slag i pannan när man bara går i första eller andra klass? Redan då, förstår ni, redan då börjades det. På senare år, hmm, få tänka? Typ när jag var fjorton år kanske, den värsta tiden i tonåren, får jag höra av min dåvarande pojkvän (som jag nu har glömt för längesedan.) "Du måste börja träna! Vi ska ut och springa du och jag! Till sommarn, då jävlar ska vi träna, eller, jag tränar ju redan, men du måste börja träna!". Hur kul är det? inte alls någon pik till att man är tjock? Neejj neej. (ironi för er som ej förstog det.)


Ska man vara mullig, eller ska man vara smal som en pinne?


Tack för mig.

När hon håller din hand - lek med hennes fingrar.

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,

När du fnissar som en liten flicka.

När man känner nåt man "can't deny",

When the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bort blåst och försvunnen,

När simba återvänder i lejonkungen.

När man bara drar replik för o slippa krångla;

"Min pappa är rik vill du hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut,

då ser man galen ut.

De har egentligen inte hit o höra,

det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,

och vi satt på en parkbänk,

Jag var kär, hon drack rom.

När Elin sa att jag var den vackraste som finns,

Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten,

Våga fall som ett löv,

Våga chansa och se hur de går,

Vad är fegt, vad är mod, what is love?

Baby don't hurt me, don't hurt me, nomore.

Från en afton som doftar lite YMCA,

Tack göteborg ni är kärlek för mig!

- Björn Gustavsson




När hon är rädd - håll om henne, säg att allt kommer bli okej för hon är ju med dig.

Vilken dag! Ett helvete!

INGEN KOMMENTAR säger jag då bara, orkar ej förklara varfölr min dag var åt fan!

När hon skriker på dig - säg att du älskar henne; men du måste mena det!

Jag tror jag har fått en favorit låt. Nämligen 30 Seconds To Mars - The Kill. Den får mig att tänka till. Bra låt att lyssna på om man är arg eller nått i den stilen. Jag må vara arg och sur just nu, men ibland orkar man inte. Och så är det för mig precis just nu. Känns som om jag bara vill gå och gräva ner mig just nu. Är inte alls på humör. Jag kan fan inte ens äta ordentligt, jag undrar, vars fan är världen påväg? Jag måste ta mig i kragen och gå till skolsköterskan imorgon. Jag orkar inte må såhär dåligt vareviga dag, Jag måste våga, ja det måste jag. Det kanske är något allvarligt, vemvet? Hoppas nästan det, så kanske jag dör. Jag vet att jag har världens underbaraste kompisar, och en underbar pojkvän som finns där för mig 24/7, men jag mår ändå inte riktigt bra. Varför? Kan någon, snälla, någon hjälpa mig? Jag orkar inte mer. Livet är inte lätt alltså, man undrar alldeles för mkt. Jag vill inte, jag vill inte nå mer. Jag orkar inte. Hjälp mig, snälla. Ojojoj, vilket patetiskt inlägg, ja hurfan kan man skriva såhär? Det är inte relevant. Jag vill bara vara en normal tjej på 16 vårar, som lever livet och har det bra!




Vars försvann tiden ?

När hon försöker sticka iväg - håll henne om midjan och släpp aldrig taget.

Nu sitter jag här hos pappa och somsagt dunkar så dunkar det musik ur högtalarna, basen i full gång, bara för att irritera en viss person :) oooja!

Hade ju som tänkt vara med min älskling ikväll, men de blev inte! Så nu vet jag inte vad jag ska göra. :)

Och nu har jag inget mer att skriva, så, HEJDÅ!

När hon ignorerar dig - vill hon ha din uppmärksamhet.

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD :D
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV


1. är du singel?: Nejnej:)

2. är du lycklig?:  Japp :)

3. är du uttråkad?: Ja, varför skulle jag annars göra denhär skiten ?

4. är du ledsen?: Nej

5. är du italienare?: HAHA nej

6. är du cooling?: Men eh jå xD

7. är du från irland?: Sverige!

8. är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej :(


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV


1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njaa, tveksamt
2. har du någon gång blivit sårad? Jajjemän.

3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?  Jaa..

4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Jo

5. har du kysst någon under de två senaste veckorna?Jajjemän!

6. har du haft en hemlig beundrare? Ja it vet ja x)

7. är du kär? JAPP!!

8. vill du gifta dig när du blir stor?  Kankse ;P

TVÅ ALTERNATIV


1. hår eller ögon? Ögon

2. katter eller hundar? Katter

3. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?  Få bästa!

4. tv eller internet? Internet

5. coca-cola eller pepsi? Cola

6. utekväll eller romantisk hemmakväll? Båda är mys :)

7. pengar eller lycka? pengar är lycka

8. dag eller natt? kväll

9. msn eller mobil? mobil


TIO "HAR DU NÅNSIN..."


1. blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Ja, när jag ver liten (A)

2. brutit ett ben? Nej inte det :O

3. gjort nåt du ångrar? Det har väl alla

4. hoppat bungee jump? Fan heller, skulle aldrig våga! men jag vill :)

5. ljugit för någon du tycker om? Nej

6. ätit en hel tårta? Nej

7. gjort bort dig offentligt? Vet inte :O

8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Japp!
9. gråtit när ett husdjur dog? Nej, var så liten!

10. velat försvinna? Jajjemän.


8 SENASTE


1. telefonsamtalet du gjorde?  Johanna

2. telefonsamtalet du fick? Mamma

3. personen du var med? Linn

4. roligaste grejen som hänt?  Mycket!

5. personen du smsade? Nikke :)

6. du kommenterade? Vet inte :O

7. du tillbringade natten med? Linn :)

8. du kramade? Linn


FEMTON ÄR DU:


1. är du snygg? Fan heller
2. är du fet? Ja.
3. är du smal? Nej

4. är du en sportfåne? HAHA nej

5. är du rolig? Inte vet väl jag ?

6. är du sjuk? Nej,

7. är du feg? Ja

8. är du törstig? Nej

9. Är du 15 år? Nej

10. är du rik? Nej

11. är du fattig? Ja

12. är du smart? Nej

13. är du retsugen? Njaa..

14. Är du shoppingsugen?  Lite :)

15. Är du saknad av någon? Vet inte?

FYRA SKULLE:


1. skulle du vilja vara längre? Nej, jag trivs med mina 1.60 :)

2. skulle du vilja väga mer? I helvette heller

3. skulle du vilja ha sex med en kändis? Hahahhah

4. skulle du vilja dricka dig full nu?  Nepp


ÅTTA KAN:


1. kan du vifta på öronen? Nej :O
2. kan du slicka dig på näsan? Nej!
3. kan du kolla i kors med ögonen? Jaaa
4. kan du låta bli att prata på 4 timmar? När jag sover kanske (A)

5. kan du vara på en fest utan att dricka? Japp!
6. kan dina vänner lita på dig? JA SOMFAN
7. kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Tyvärr, jag är ett fetto
8. kan du suga? HAHAHA vilken jävla fråga



FYRA ANTINGEN ELLER:


1. pierca läppen eller ögonbrynet?
Läppen :)
2. vara seriös eller rolig? Inget :O
3. brinna upp eller drunkna? Allt.
4. umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrarna



SVARA ÄRLIGT:


1. tycker du om någon just nu?
  Ja.
2. sol eller måne? sol
3. vinter eller höst? sommar ;D
4. soligt eller regnigt? sooliiigt!
5. är du uttråkad? Ja, annars skulle jag ine göra denna lista.


OM MIG:


1. hur mycket är klockan just nu:
15:10
2. vart vill du bo?  Någon annanstans än hemma iallafall.
4. vill du gifta dig? Varför fråga igen ?
5. är du kär? Jaa.
6. favoritårstid? Sommar eller vinter? SOMMAR


HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA:


1. kysst någon?
Jo, Nikke, igår :)
2. blivit kramad? Japp
3. känt dig fånig? Mja, vet inte?

4. saknat någon? Jo
5.ljugit? Nej:O
6.haft sex? ?


När hon bråkar och slår dig - håll henne tätt intill dig.

Tjaaa! Igår hann jag inte skriva något, jag var med Nikke hela dagen i stort sett, sen kom Linn, och så gjorde vi oss klara för att fara till Malin! Det var inte värst kul hos hon, men det funkade! :) Jag och Linn för hem vid halv två tror jag klockan var, och la vi oss och sov, sköönt!

Sen ikväll ska jag ta mitt pick och pack och fara till pappa! Jag gillar det inte, men, jag måste. :) såå de kan gå! Sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Blir väl att sätta mig framför min dator hemma hos pappa och dunka musik ur högtalarna så att hela huset skakar. Ja, så kan de gå om man är lite arg (A)


Old times.

30 seconds to Mars - The Kill.

När hon tar sitt huvud nära ditt - kyss henne.

Jaha, nu är jag då hemma igen efter en tråkig, men inte allt för lång dag på skolan. Dagen har ändå varit ganska så chill, inte hare blivit mkt gjort, menmen, sånt händer! :)

Nu ska jag iallafall till mormor och försöka trycka ner en palt i magen, får se hur de går! :)



Denna tkr jag om, kanske ska man skaffa sig den? ;)

När hon springer bort från dig - följ henne.

Ja fyfan. Jag hatar skolan!! Det är typ det värsta som finns. Jag skulle kunna hoppa av och börja jobba direkt, men då är det ju bara det, vars finns de jobb för en 16 åring ? INGENSTANS. Nej, och jag kan ju inte heller leva utan pengar, man måste ju unna sig något någon gång, å då behövs pengar. Så då har jag bara två val; antingen stanna kvar i skolan, jobba på somvanlig och få mitt studiebidrag, eller så kan jag hoppa av, ligga hemma och ruttna bort och inte ha något liv. Såå, vad väljer man? SKOLHELVETET såklart. Tror fan inte det finns något värre, nej.... Jaajaa, de är bara att bita ihop somsagt..

Snart helg iallafall, sköönt! Det tackar vi för!



 Sakna!
Okej, dett var min livs första flygtur. Jag var rädd kan jag meddela.
Men på bilden har ej planet lyft ens! ;S haha! Menmen, när vi väl lyfte
var det ej så farligt som jag trodde! Jag hade absolut ingenting att
oroa mig för! Menmen, rädd var jag iallafall, och även flera dagar före vi skulle fara!

När hon verkar blyg - säg att du älskar henne.

Nu har vi Administration med Jonas. Fyfan så tråkigt säger jag då bara! Jag är alldeles sför skoltött nu. jag orkar typ inte göra någonting längre... Menmen, det är bara att bita ihop och fortsätta kämpa, man ska tänka; jag klarar det här.

Jag har knappt sovit någonting inatt heller. Så jag är jättetrött.. Menmen, smällar man får ta! Nu ska jag försöka hänga med på lektionen och se om jag lär mig någonting.



bbl.

Snodd!

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[x] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[  ] du har känt att någon tagit dig för givet
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har strulat med en främling
[x] strulat med två personer på samma kväll
[x] sovit i samma säng som motsatta könet men ej din kille/tjej
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har slagit någon 
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] blivit kallad hora/slampa
[  ] du har däckat
[x] du har spytt
[  ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har dansat med med någon av det motsatta könet
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[x] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus.
[  ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[  ] du har sett en död människa
[  ] du har känt dig som en prineessa/prins
[x] du har längtat till något

1-12 varför gjorde du ens testet?
13-24 säker på att det inte hänt lite mer?
25-36 du har haft fullt upp 2008
37-42 ett roligare år kan man inte få
43-53 kan det hända mer i ditt liv?!

Haha ojdå :S

No one matters like you do.

IDag har jag varit och badat med Johanna på Öjebyns simhall.. Det var en gubbe som skulle kolla till mig då jag simmade (genom skolan alltså.) för att jag har inte gjort det med klassen, så var tvungen fara dit själv! nåja, den där jävla gubben kom aldrig, så jag och johanna badade i ungefär en timme, sen höll jag på att frysa ihjäl, så då fick vi upp och bastade, sen duschade vi , skööönt! Iallafall så for jag hem, och duschade igen. För vi hade inget balsam, å mitt hår blir cepe om det inte får nå balsam, så jag duschade somsagt igen! Sen kom älsklings Nikke förbi, och vi gjorde ingenting alls, såg på tv åså :) Men nu har han farit hem och nu sitter jag här alldeles själv :( buhuu! Menmen,.

På lördag är jag iallafall bjuden på fest, de blir nog skoj! Har dock inte bestämt mig om jag ska fara ännu, men  mest trolig så blir det så, men har ej bestämt mig riktigt :)

 Jag älskar dig, bara dig, ingen annan.

Ogivande dag imorgon.

På morgonen ska jag och ta en spruta, så jag hinner inte på första lektionen... Sen har vi bara idrott efter det, men jag ska då vara med på den, jag ska banne mig ha ett godkänt i idrott, vare sig jag vill eller inte.. JAG SKA VARA MED. Och Emma, om du läser dehär, så har jag bara en sak att säga! DU SKA OCKSÅ VARA MED! så är det bara. ve teamar. Vi ska sitta i gymet på en cykel ;) så de iallafall ser ut som att vi gör något ;) Hahhaha, busigt ;)

Nåväl, jag ska nog göra en tidig kväll ikväll, ska snart hoppa in i duschen och sen gå och se tv eller något, och sen blir det att sova! He blir sköönt! ;)

Peace to maaah people! ;)

ööh?

Jag har otroligt tråkigt!

Men jag må säga att folket i denna video ( har ingen aning om vem det är dock ) är grymt duktiga!
kolla till exempel på 1:00 :O själv skulle man aldrig våga:O

http://www.youtube.com/watch?v=pRKn3M7HoR8&feature=related

Måste bara...

... tillägga att jag stog å grinade till denna låt på PDOL, UNDERBART må jag säga!! Hade i stort sett inte kvar rösten efter denna spelning, jag bara älskar dom!!

http://www.youtube.com/watch?v=TacotJyLlD4&feature=related

Konstig?:S

Jag låg precis och såg på tv när jag känner att jag blir yr, å plötsligt börjar jag blöda näsblod! Jag förstår inte? Vad är det som händer med mig? Känner mig helt konstig. Hur kan det bli så? Jag låg ju bara å kollade på tv. Jag kan ju knappast hålla på att bli sjuk, jag menar, jag var ju just sjuk! :O VAD HÄNDER?! jag blir ju otroligt rädd så att säga..

"Det finns mycket där som händer, som vi inte kan förstå. Men vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva. Under ytan. Jag tänker på dig ofta, om du varit min egen bror, då hade också jag förvandlats till ett monster utan nåd. När jag ser all den ondska som vi människor släppt lös, det meningslösa lidandet, då har jag svårt att förstå. Att alla har vi varit barn och hjälplösa nån gång. Älskat utan gränser. Älskat utan tvång"

Under ytan med Uno Svenningsson. (Y)


JAG SAKNAR MIN ÄLSKADE HILTON! <3

Tidig dag!

Vi slutade kring elva idag på grund av inställd datakunskap. Skööönt säger jag då bara! Jag mår illa idag. Vet inte varför. Inte spyfärdig eller så, jag mår bara illa. Kanske beror det på vad jag fick som en slag mot hjärtat igår. Menmen, saker man får ta, somvanligt! Men jag klarar mig! Kanske inte är så himla stark som vissa kanske tror, men jag klarar mig :) Det är lungt :) Ska sluta ta åt mig utav saker, ska bara skita i det och hoppas att den personen ej menar det den säger!
Jag har då fått klart för mig att det en person sa till mig igår inte var meningen, och eftersom den personen står mig nära hjärtat så tror och litar jag på det den säger! :) Sanning är bra! :)

Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva mer, kommer kanske med en uppdateringt senare idag, vi får väl an se! Men ha det så bra tills vidare! Puss.


Partypeople!

Illa.

En till anonym kommentar, GAH, vem är det?!


Jag har en fråga!

Jag blir ju så nyfiken då jag får Anonyma kommentarer här i bloggen. Nu har jag fått en till i inlägget som heter "Marion Raven - Break You.". En anonym! Vem kan det vara? Vill ju så gärna veta, är ju som lite nyfiken;) Så den som vet med sig ha skrivit det där kan ju gärna skriva vem det är ;) Puss!


Vem pussade du senast?  Nikke :)

Vem kramade du senast?  Nikke :)

Vad är din högsta önskan just nu ? Att allt var som förr.

Vad heter den hårspray du använder? Proffs :)

Vem gillar du? Många, men framförallt min underbara pojkvän Nikke:)

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Svart.

Har du string på dig just nu? Nejnej

Känner du någon som heter Niklas? Ja de är klart x)

Har du bärbar data? Nej :)

Är du blyg? Men skojar du!

Vad tänker du på just nu?  Inget atm :) 

VAD FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET ?

Mage, ben eller armar? Dom är fina precis som dom är :)

Bruna, blå eller gröna ögon? Spelar ingen som helst roll :)

Långt eller kort hår? Inte för kort, inte för långt :) 

Charmig eller rolig? Men båda är ju bra :)

Röker eller snusar? Eftersom jag själv snusar, så, snusare!

Vad kollar du först in på det motsatta könet? Utseendet, de gör väl alla? Jag menar,´man kan ju inte gå på personligheten direkt, de skulle ju som vara lite svårt :)

Gillar du någon just nu från det motsatta könet? Japp.

Gillar någon annan dig just nu? Jajjemän.


HAR DU

Blivit kysst? Självklart :)

Stått på scen?  Japp, stora scen på PDOL när jag var liten, RESPEKT! 

Varit med om en bilolycka? Nejnej, inte va ja kommer ihåg.

Klättrat på berg? Typ xD


ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt? Inte för varmt.

Blått eller rött? Blått.

Regn eller snö? Regn!! :D

Ull eller bomull? Bomull

Rosor eller tusensköna? Rosor :)

Vår eller höst? Vår

Historia eller vetenskap? Historia

Matte eller engelska? Engelska


ÖVRIGT

Svär du för mycket? Nejnej (A)

Vilken låt lyssnar du på just nu? Fonky Fresh - Du var mitt allt.

Hur är vädret just nu? Kallt, mörkt, snöigt :(

Vart skulle du vilja åka? Frankrike såklart! :)

Vill du ha barn? FANHELLER.

Isf vad skulle dom heta? Ingenting.

SENASTE SOM DU

Träffade? Nikke å Mamma.

Pratade i telefon med? Hannah :)

Sov tillsammans med? Nikke :)


Show me how defenseless you really are.

Ja, somvanlig så har jag varit på skolan idag, gått till hannah efter skolan, och sen hem. Vilket liv.


Just nu så har jag en känsla av att jag bara vill gå och gräva ner mig någonstans så alla slipper se, eller höra av mig något mer. Jag är så less på allting just nu. Fattar inte vart världen är påväg. Jag vet att jag har sagt det förut, men jag säger det igen, jag önskar att jag var liten igen, att bara få känna att man har hela livet framför sig, utan problem, och att allt kommer att bli bra. Men nu är det inte så, och det får jag väl ta att leva med. Sorgligt men sant!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska räkna några tal i matte, sen ska jag bara chilla. Sen blire väl att sova somvanligt, stiga upp, göra sig klar, gå till skolan, gå hem, och så blir det samma visa om och om igen! Gah.


Jag behöver musik tips! Min dator är full i musik, gammal musik. Jag behöver ny och fräsh musik i mitt huvud! Så om någon har något förslag, skicka gärna iväg en kommentar :)

   
   
Ge mig sommar, NU!

Marion Raven - Break You.

What goes around comes around, you should know by now.
Imorgon är det skola, somvanligt. Börjar dock senare än vanligt imorgon.. Vi har ingen matte, så jag tror vi börjar 12.10 eller något sånt.. Blir en skön och välbehövlig sovmorgon då må jag säga!

Idag har jag bara slappat och varit med Johanna och Nikke. Vi gjorde inte alls mkt, spelade lite kort och så :) Och snart ska jag hoppa in i duschen och gå och lägga mig sen. Jag är trött... gah, jag blir galen. Nåväl, jag har inte alls så mkt att skriva just för stunden. Tror dock inte att det blir att skriva något mer ikväll, ska somsagt göra en tidig kväll och bara sooova ändå tills klockan elva imorgon, de blir najjs! Så nu säger jag bara, tack för mig och Gonatt!


Du borde veta nu. Tankarna kommer, och tankarna går. Vad är det för fel?
Det är klart att man saknar gamla minnen. Men varför just jag? Jag fattar inte.
Would it be the same, if i saw you in heaven? Jag klarar inte av det hära.
Varför kan det inte bara vara som förut? Jag vet bara att jag har dig Niclas,
du gör mig glad, och jag älskar dig för den du är, och ingen annan. Tro inget
annat, sanna mina ord istället. Jag vill att du ska förstå mig, att jag ska kunna
säga allt till dig, allt, precis som jag tycker. Jag tror och hoppas på att det är så,
för det är så du har bevisat för mig att du är. Jag vill också att du ska veta en till
sak, att du kan säga precis vad du vill till mig, precis som DU tycker. För att,
ärlighet varar längst, och så ska de vara också. Jag älskar dig baby, tack för att du finns!

Söndag.

Idag vaknade jag brevid min älskling igen, mycket mysigare denna gång :) Och nu sitter jag här och har precis ätit. Min syster är här med hennes nya kille. Läskigt må jag säga! Meenmen,.. ingen kommentar -.-

Ikväll ska jag inte alls göra mycket. Förhoppningsvis så kommer johanna hit, å då blir de deep talk ;) de var ett tag sen ;)


Nu har jag inget mer att skriva! Cya.

Yeah you bleed just to know you're alive.

Så ånga tankar som snurrar runt i mitt huvud. Vad ska jag ta mig till? Orkar inte sitta och fundera hela tiden. Jag har annat för mig. Skolan går åt helvete, jag fattar ingenting. Det enda som finns i mitt huvud är tankar. Dock både bra och dåliga, men alltså, jag vill inte tänka som jag gör. Vad ska jag göra för att få det bättre? Ibland vet jag inte ens vad jag tänker på. Svårt att säga, så nu vet ni det, vill inte ha några frågor om det heller, det gör bara saken värre.
Men jag vill tacka de två personer som står mig allra närmast hjärtat, Johanna och Nikke. Ni får mig att stiga upp varje morgon och tänka; det här kommer att bli en bra dag, och varför? Jo, för att jag har just er. Ni är underbara, och jag tänker aldrig släppa taget om någon av er, ni är allt för mig. Utan er så skulle jag inte vara någonting. Jag älskar er! Jag har massor av underbara vänner, och det är jag glad för. Ibland tänker jag på att jag är ensam. Men hey, jag är inte ensam, jag har mina vänner, jag har min familj, kan det bli bättre? Tänk dom som inte har några vänner, och knappt en familj? Dom har det nog mycket värre än jag. Jag har det bra, ja, det har jag. Egentligen så borde jag sluta tänka. Jag tänker för mycket ibland, men det är som så svårt att undvika. Det är väl klart som fan att man tänker. Det är inget som hellst fel med det.
Och nu kom jag att tänka på en sak, igen -.- Jag förstår mig inte på folk som ljuger och skit. Vad leder det till? Jag tycker att man ska vara ärlig, säga som man tycker. Det håller i längden. Ja, det gör det, tro det eller ej. Förstår mig inte på falska människor, hur dom tillexempel kan behandla sina vänner/flickvänner/pojkvänner som skit! Det leder ingenting till. Man ska vara ärlig, våga stå för det man säger och det man har sagt. Nu har jag iallfall skrivit litegranna ur mina tankar. Det känns bättre att skriva ner tankarna ibland, istället för att gå runt och tänka det för sig själv hela tiden. Såå,. nu ska jag sluta skriva för stunden, kanske återkommer med en liten uppdatering senare, vi får se!


bbl.

Vilken dag alltså!

Jadu, dagen började bra iallafall!
Efter lunch for Johanna, Jag, Melinda och Linn till Solander skolan för att prata litegranna med en viss person xD Ska inte nämna några namn :) Menmen, vi blev där ett bra tag, åså sen tog vi bussen till stan. Så jag och Johanna gick till hennes skola för att hämta hennes jacka, som hon inte hade tagit med sig -.- Menmen, iallafall så gick vi hem till henne ett tag. Sen kom min bror och hämtade mig och skjutssade hem mig :) Så nu sitter jag här, och väntar på att mamma ska komma hem någongång, så jag får äta och plugga litegrann. Sen får vi se om jag är med Johanna eller Nikke :)



nikke <3

Ta min hand och lita på, att det ordnar sig!

Nu är det sista måttet rågat, jag orkar inte mer.

Jag behöver dig. snälla, förstå det.

Klarar mig inte utan dig.

Vill inte leva utan dig.

Du är den bästa vän jag har.

Vad ska jag göra utan dig?

Så länge du vill att det ska vara vi, vi två, bästa kompisar,
så kommer det att vara det. Du betyder allt.

Jag älskar dig.

Lämna mig aldrig.

Alla minnen, låt dom leva förevigt.

Vi ska skaffa nya minnen, helst bra minnen.

Du är min bästa vän.

Du är där för mig, som jag är där för dig.

Tack min vän, tack!


Jag finns för dig.

Johanna, det kommer att bli bra, du vet att jag finns för dig, så länge jag har känt dig så har jag gjort det, och jag kommer alltid att göra det också! Jag vet, och förstår, att det känns hopplöst just nu, men du hjälpte mig igenom svåra stunder, och jag ska hjälpa dig! Jag lovar, vad som än händer! Jag älskar dig vännen, du är allt. <3
I know why you're scared of love, cause you think it just won't last long.

Min lediga dag har varit både bra och dålig. Jag vaknade av att Johanna ringde, och hon var inte så jätte glad :( Jag förstår henne. Iallfall, så pratade jag med hon ett bra tag i telefonen. Sen har jag smsat med henne under dagen också, för jag ville veta hur hon mår. Hon mår inte alls bra, men jag och hon, vi ska fixa det tillsammans! Ingen ska behöva ge upp!
Jag åt lite frukost sen, och så for jag till Nikke. Vi har bara sett på film och inte alls mycket mer. Menmen, vilken dag må jag säga! Nu ska jag iallafall få i mig nå middag, och sen ska jag ringa Hannah.

Ha det chill.

IG, IG, jag vet vad det betyder.

Vi är lediga imorgon från skolan. YES. Det behövs!
Jag hatar IG.. Jag hatar det, jag hatar mig själv, för att jag är så jävla trög, för jag fattar it nått!
Matteprov på fredag, det kommer ju gå käpprätt åt helvete!


aja, nu ska jag sova!!


SOVGOTT FOLKET!!

Bloggdesign?

Linnéa gjorde om min bloggdesign förra gången, men nu känner jag för att göra om den igen! Men, nu finns bara ett problem! Jag vet inte hur man gör. Och eftersom Linnéa har glömt hur man gör, så tänkte jag att någon snäll själ kanske kunde förklara för mig hur man gör? Skulle uppskattas!


 
Hittade några härliga bilder från sommaren 07,
men ni kan dissa min "fina" bränna som jag hade
fått från mitt älskade brottarlinne! På första bilden
är det iallafall jag och min bror, och på andra bilden
är det min syster, mamma, min bror, jag och pappa!

Miss those old times.


Jag och Anna i självaste luciatåget ;)


Anna, Jag (-.-), Sophie och Jossan i väntan på bussen en dag!


Jag och Bosse på konfrimationsläger på Fagervik!


Malin, Ela, Bosse, Jag och Jossan på julmys i åttan!


När vi var 8 C !! <33

Än en gång, JAG SAKNAR MIN GAMMLA KLASS!!

<3

Förlåt för att jag finns.


Datakunskap.

Nu har jag datakunskap. Jag uppdaterade ingenting igår, jag hann inte. Jag hade fullt upp med att vara social med min älskling som bara sov! menmen, han är som söt ändå ;)

Nu ska jag lyssna på genomgången, kan skriva mera sen, när jag har kommit hem!




Puss.

God natt.


Look forward to the future.

Dra åt Helvete.

Ingen jävel har mött henne, ingen vet hur fan hon är. Ingen vet hur mycket hon har förstört mitt liv. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, JAG HATAR HENNE. Ta mitt liv någon, så jag förfan slipper leva med den där jävla kärringen.

Jag saknar hur det var förut, Jag, min storasyster, min storebror.. och pappa.
Vi fyra. Bara vi fyra. Och så katten förståss. Vars försvann vi ?




I guess this is the end.


en till!

denna tjej kommer också till mig!


Godmorgon kan man väl säga.

Idag ska Johanna och Jag umgås! :)


Less.

Jag orkar inte.



Livet kan vara mäktigt och stort, det kan vara svart som sot.
Men dörrar kan öppnas från oväntat håll, som du aldrig trodde fanns.

Långsamt stiger din sol in genom fönstret, någon vill se att du finns,
att du stannat kvar.

Vad du än gör och vad du än tänker på, var du än finns, berätta hur du mår.
Det finns alltid någon, tro det eller ej. Som bara vill lyssna, bara vill finnas för dig.

Spruckna läppar söker tröst. Vem ska värma ett fruset bröst? Höj din röst mot tystnaden,
du är värd varenda sekund.

Livet är ständigt på väg i förändring, man behöver inte alltid vara stark,
man får finnas ändå.


Jag måste.

Ready,

Nu har jag precis gjort mig klar, och så sitter jag och väntar på att vi ska fara och äta. Det blir nog bra. Vi får väl se vad jag beställer för käk, men jag tror det blir något men kykling! :) Är inte så värst förtjust i thai mat..


Gah, jag har inget att skriva.

En lista är alltid bra då man har tråkigt.

Lista 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
JO, jag flög för första gången! :D Flygplan alltså xD

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inget :) 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej :O och tur är väl de! :´)

4. Dog någon som stod dig nära? Nej.

5.Vilka länder besökte du? FRANKRIKE, å dit vill jag tillbaks!

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Glädje, massa glädje!

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? datum? 17/7 och 30/9

8. Vad var din största framgång 2008? Det ni ;) 

9. Största misstaget?
Jadu..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Japp, både sjuk, och blivit slagen :O

11. Bästa köpet? Man kan inte köpa sig lycklig!..

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, å mat kanske ?..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Japp!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminn dig om 2008? Shinedown - Simple man.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och. 

16. Vad önskar du att du gjort mer?
trott på mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? ....

18. Hur tillbringade du julen? somvanligt, både hos mormor, och hos farmor å farfar :)

19. Blev du kär i år? Japp.

20. Favoritprogram på TV? Greys anatomy

21. Bästa boken du läste i år? läser aldrig.

22. Största musikalista upptäckten? TAKIDAAAAAAAAAAAAA

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? önskade mig? ett glatt liv!

25. Något du önskade dig men inte fick? ett glatt liv!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Fick paket:D 

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Japp

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Samma som nu ;) haha

29. Vad fick dig att må bra? Vännerna osv :)

30. Vilken kändis var du mest sugen på? ROBERT PETTERSSON, sångare i takida <3<33<3

31. Vem saknade du? den som det visste.

32. Det bästa nya människorna du träffat? Klassen!


Mario Vazquez - Gallery.

YES! jag fick vara med min älskling idag! :) Vi gjorde inte alls mkt, han var osocial och kollade på tv medans jag ville tala -.- inte snällt! men jag älskar han iallafall! :)

Jag har funderat på en sak.. Jag vill skriva något vettigt i min blogg. Kanske borde jag ha något slags tema? Men vad skulle det vara isånnafall? Jag har kommit underfund med att jag inte skriver något intressant. Typ bara vad jag gör. Men vem vill höra det  ? Fast i och för sig, varför skulle folk läsa min blogg om dom inte ville veta? Jag menar, jag ser ju att det är folk som läser bloggen, kanske inte så många, men alltid något!

Nåväl, helgen som kommer, så ska jag bara ta det lungt. Är inte frisk ännu. Så imorgon blir det bara att fara till thai garden och äta middag med halva tjocka släkten, sen hem, och ta de lungt! Mamma skulle ha någon slags "återträff" med sina gamla klasskamrater, så det blir nog antingen att sitta här framför datorn, eller i mitt rum.. Eller så kanske jag far till pappa en sväng och socialiserar mig med min syster! Vi får väl se. Nikke kanske vill vara med en sjuk tjej 10 vårar igen, vem vet ? Om han vill det så blir jag glad, han får mig ju trots allt att må bra, på något sätt iallfall!


Ajja, nu ska jag fortsätta att lyssna på musik en stund, innan min syster ska sova!

Puss och Kram.

Tack för att du finns gumman.

Sjukling, hej!

Ja, idag var jag hemma. vaknade klockan fem eftersom jag inte kunde andas. Jag kunde inte somna om, så jag hedde på tv:n. kollade på tv till nio ungefär, sen gick jag och duschade och la mig i soffan för att kolla på tv igen! Men då somnade jag, och så vaknade jag nu :) Känner mig dock piggare nu, det enda som saknas nu är min Nikke. Hoppas han kommer förbi ikväll, jag behöver han just nu.. älskling.

Jag har så lite att göra just nu, så jag ska klä på mig och blåsa håret, sen sitta och vänta på att Nikke ska vakna, så jag kan prata med han och säga att han ska komma till mig, jag saknar han.

Puss.

Sommmaaar, sommaaar, sooommmaaar!!


GE MIG SOMMAR, NUUUUUUU!

The bottle is empty, and the rage will no longer hide. Mmhm.. You must do this.

Jahaja, nu har jag sett tv i några timmar. känner mig så rastlös. Dessutom behöver jag nummret till skolan, ska sjukanmäla mig imorgon... Orkar inte fara på skolan, tänker att det är bäst att vila så jag blir frisk ngn gång. Sen, förhoppningsvis ska jag vara med min älskling en stund på kvällen :) wiih ;D


Var du än är, och var du än befinner dig, så finns jag alltid där för dig. Dagarna kommer och dagarna går, jag älskar bara dig och jag hoppas du förstår. Det finns en dröm, du och jag lever i den. Och när du ser på mig då stannar tiden. Tusen diamanter finner jag i dina ögon. Alla mysiga stunder i livet, det är du som gör dom. Älskvärda stunder när jag ser dig le och skratta, utan dig, skulle jag vara borttappad!

Tack, älskling <3

How do you feel when you cannot cry?


Natasha Bedingfield, vacker tjej, tänk om man ändå såg ut så! :)

I am unwritten, can't read my mind, I'm undefined

I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned


Staring at the blank page before you

Open up the dirty window

Let the sun illuminate the words that you can not find

Reaching for something in the distance

So close you can almost taste it

Release your inhibitions


Feel the rain on your skin

No one else can feel it for you

Only you can let it in

No one else, no one else

Can speak the words on your lips

Drench yourself in words unspoken

Live your life with arms wide open

Today is where your book begins

The rest is still unwritten


I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines

We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way


Staring at the blank page before you

Open up the dirty window

Let the sun illuminate the words that you can not find

Reaching for something in the distance

So close you can almost taste it

Release your inhibitions


Feel the rain on your skin

No one else can feel it for you

Only you can let it in

No one else, no one else

Can speak the words on your lips

Drench yourself in words unspoken

Live your life with arms wide open

Today is where your book begins

The rest is still unwritten


Staring at the blank page before you

Open up the dirty window

Let the sun illuminate the words that you can not find

Reaching for something in the distance

So close you can almost taste it

Release your inhibitions


Feel the rain on your skin

No one else can feel it for you

Only you can let it in

No one else, no one else

Can speak the words on your lips

Drench yourself in words unspoken

Live your life with arms wide open

Today is where your book begins


Feel the rain on your skin

No one else can feel it for you

Only you can let it in

No one else, no one else

Can speak the words on your lips

Drench yourself in words unspoken

Live your life with arms wide open

Today is where your book begins

The rest is still unwritten

The rest is still unwritten

The rest is still unwritten


What do you get by, Each day planting bad seeds in the crowd ?

Jag kan inte andas, hjälp!!


How do you find your reasons why?

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Har varit en jobbig dag idag trots att vi inte alls har gjort så himla mycket! Men anledningen till det, som ni redan vet, det är att jag är sjuk. Jag ska ta och se om jag har nå feber senare. Hoppas inte det. Vill inte vara sjuk på lördag, för då ska vi fira farmor, skulle ju vara tråkigt att inte få vara med då. Inte för att vi ska göra mycket då heller, typ bara äta på Thai Garden, sen kanske vi ska hem till oss, eller till Bosse och Marita för att fika och bara umgås.

Jag har ingen matlust. Ingen alls. Känner inte ens för att äta godis eller liknande, som jag oftast är sugen på. Vad är det för fel? Okej, nu lät jag som en tjockis,. eller.. uhhm.. de är jag väl, men ja, ni fattar xD Haha. Nämen allvarligt, jag måste ju äta. Har inte ätit något igår, förutom ett äpple, och inte något idag, förutom ett äpple. Kan inte äta nå annat! Kanske är det för att jag inte är riktigt pigg om man säger så. Jobbigt. Jag får helt enkelt gå på ipren några dagar, och hoppas att det mesta av denna förkylning försvinner! Hatar att vara sjuk.

Det var gode så läskigt idag när jag kom hem. Dörren var öppen :O Och jag är 100% medveten om att jag låste den idag när jag for till skolan. Hur kan detta vara möjligt? Det kanske är The Grudge Flickan som är i farten igen. Jag ogillar The Grudge Flickan. Hon är läskig, och hon bor här, det vet jag. Scaary :O Nåväl, jag måste sluta att vara så rädd för ingenting, men hur ska det gå? Åt helvete tror jag... Jobbigt, men så är det :O

Nä nu ska jag göra nå nytta! Om jag orkar vill säga,.-

Puss!


Skola iallafall.

Gaah. Igår låg jag i sängen i princip hela dagen. Senare på kvällen så höll jag på att frysa ihjäl. jag låg med morgonrock, en filt och täcke, och jag frös ändå. jag såg på tv. På grammisgalan. Det var väl rätt okej,. tyvärr så somna jag en stund, så jag hann inte se mina älsklingar. Damn. Nåväl, mamma kom med febertermometern senare, så jag tog feber. Termometern visade 38,2. FAN! aja, jag tog mig en ipren och somnade kring 22.00 ungefär. Jag sov hela natten, ändå fram tills mamma kom med febertermometern igen. Klockan var då 06.25. Denna gång hade jag ingen feber. Så jag bestämde min för att fara till skolan iallafall.. Svinkallt var det att gå .. Menmen, jag överlever. Nu har vi Administration med Jonas. Har ingen aning om vad  vi ska göra, vet inte ens vad detta ämne innebär. Menmen, det går nog bra.




nikke <3

Sjuk,

Jag babblade ju om att städa för ngn dag sen. och jaa.. det gick ju som det gick..  Jag plockade upp kläderna från golvet iallafall! En bra början :)

Iallafall så har Nikke just farit och lämnat mig här ensam :( Men jag får väl träffa han ngn annan dag ist ;) haha ;D

Nu ska jag iallafall ta och äta lite grann, och hoppas att jag börjar må bättre!



Puss.

Dags att städa?

Ja, det är verkligen dags. Och välbehövligt i mitt rum. Jag menar, det ligger kläder över hela mitt golv, och det ser ut som, jaa, som mamma säger; "Ett bombat skithus". Och så känner jag också att jag måste städa när min kusin på ca. 4 år kommer in i mitt rum och säger; "Du har jätte stökigt. I mitt rum är det aldrig såhär stökigt.". Jag menar, jag kan ju inte vara värre än en fyraåring? Nej, det känns inte bra. Sååå... Jag har faktiskt en plan. Jag ska städa, möblera om, och tvätta imorgon, som en liten hemmafru! Jag menar, jag kan ju inte vara värre än min lillkusin!

Jåå förresten. Jag vill ha tillbaka min käraste mobiltelefon nu! Och jag menar det, NU! Den är på laging för typ tredje eller fjärde gången i rad, börjar bli lite less. Hoppas att jag får en ny denna gång. För jag har inte råd att köpa någon ny telefonjävel.



Jaaja, nu ska jag gå och sova. Och ladda upp inför morgondagens städande och donande!

Sov gott svenska folket!

Jag älskar dig, Nikke! <3

Forget me not.

Jag är jätte trött. jag menar det. Men jag vill inte gå och sova. Tänker på allt för mkt just nu. Orkar snart it med skiten! måste börja tänka positivt istället, men hur i helvette ska det gå till ? Om någon har något bra tips så kan ni ju alltid ta och berätta det för mig, skulle uppskattas!


Chips och... o'boy?

Hallå mina kära vänner!
Nu sitter jag här igen. Kom precis hem från stoffe, vi gjorde inte alls någonting typ! Men de sämsta var ju att min älskling aldrig kom :( Men jag har ju trots allt fått vara med han hela dagen, så nog är jag nöjd nog ;)

Ikväll blir det bara en slappar kväll. ska sitta här och nörda mig, tills jag blir trött, och då ska jag minsann sova!


Jaaajaa, jag uppdaterar senare, hade inte mkt att skriva nu alltså!


Puss!

Sooooft;D

Idag vaknade jag och Nikke kring halv två, sen låg vi å myste å såg på tv till halv sex ( !! ), mysigt värre! Sen for Nikke hem, och jag gick och duscha. och nu sitter jag här och väntar på att Johanna och hennes pappa ska komma och hämta mig, vi ska nämligen till Stoffe :) det blir nog bra! Kan ju skriva mera sen när jag kommer hem eller nåt!





Älskling.

50 frågor, lika många svar.

50 FRÅGOR MED SVAR:


1. pratar du fortf. med personen du kysste senast? Ja, det är klart :)

2. har du sett din bästa vän gråta? Ja :(

3. har du gråtit över en kille/tjej? JA.

4. har du fått någon komplimang idag? Jo :)

5. bor din mamma och pappa tillsammans? Nej,.

6. är du polare med grannarna? Nää, det är bara gamlingar typ x)

7. hur många förhållanden har du haft? 5

8. gillar du någon just nu? MEN JA! :D

9. senaste piercingen? Tungan

10. vart åkte du sist du reste? Kommer ej ihåg :O

11. gay? nej

12. har du däckat/spytt för du druckit? kanske de (A)

13. vad har du för telefon? sony ericsson

14. har du täckt någons hus med toa-papper? Nää, inte de xD

15. suger det här? Mjaa, lite. Men har man inge å göra så..

16. har du varit på stranden? Japp, men inte idag xD

17. vem är din bästis? Jag har inte bara en ?

18. vem träffar du mest av dina kompisar? Johanna :)

19. har du bra syn? HAHA nej x)

20. har du varit på ett party? Mjo :P

21. vilket är ditt favoritdjur? KATT!!

22. vilken är din favoritfärg? vet inte :O

23. har du varit utomlands? Ja, men bara en gång :(

24. har du sett din bästa vän naken? HAHA japp ;P

25. vilket är det bästa bröllop du varit på? Bosse å Maritas kanske ? :)

26. skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Haha ja säkert de ;P

27. var är dina syskon just nu? Anders är väl hemma hos sig, tror jag. å Anna är här :)

28. hur är din dröm tjej/kille? som den är!

29. vilken tid gick du upp imorse? Tolv :)

30. vad ska du göra i helgen? Vara med mina tjejjor ;D

31. vad står det i fjärde smset i din inkorg? Jaha xD nu är vi mitt ute i ingenstans:o

32. vad står det i ditt nyaste sms? HahaHaha xD

33. vad har du för kläder på dig just nu? tights, linne, blå tunika:)

34. vad har du för färg på ditt hår? blond

35. vad gjorde du igår? Var med min älskling :)

36. vad är det första du gör på morgonen? vaknar!

37. vad ska du göra efter det här? Ta mig en snus å sen fixa johannas hår då hon kommer :)

38. tänker du på någon viss person just nu? Jodå;D

39. vad är klockan just nu? 17:40

40. katter eller hundar? Katter

41. har du varit kär i en lärare? nämen förhelvette heller:O

42. vad längar du mest efter till sommaren? ledigheten :D

43. vad önskar du dig i julklapp? Det är länge kvar till jul :)

44. sommar eller vinter? sommar!

45. bästa låten? Three Days Grace - Just like you.

46. bada eller sola? sola :)

47. är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? Mjaa, mer eller mindre. Vi umgås inte precis.

48. sminkar du dig? Japp,

49. vill du dö? jo, alltid nångång :)

50. är detta sista frågan? Jaa. tack och lov :)


3 januari 2009.

Idag vaknade jag upp hos min älskling :) Fick dock inte sova så länge, bara till halv tolv, för thomas (mammas kille) ringde och väckte mig. Men idag hade jag någonting att se fram emot. Jag har nämligen stoppat i mitt löshår :) Det blev fint tycker jag! Tack för hjälpen Sophie :) Sen efter jag hade stoppat i mitt löshår så kom min käraste syster och hämtade mig. Jag fick mig två stycken snusdosor, vilket gjorde mig glad :D Nåväl, jag for hem och gjorde mig klar, och nu sitter jag här igen. Ikväll ska jag käka med halva släkten, mormor har nämligen fyllt år. Så det blir middag för fulla muggar! Sen bär det av till Linn, vi ska umgås ett tag, och sen ska vi till kårhuset. Vi får väl se om det blir skoj! Blir dock inte att dricka för mig, jag är ganska så sliten efter nyår, så jag chillar med detdära ett tag ;)

Mina små kusiner är här och springer in och ut genom datarummet. Det stör mig. Hatar att folk stör mig. Speciellt småungar. GAH, jag blir galen. Funderar på att säga till mamma att hon ska typ säga åt dem eller något. Men det kommer inte ge någonting, för då blir hon bara sur och säger; Men låt dom.
Jajja, jag får väl leva med det för idag. Dom är ju trots allt inte här för ofta! Som tur är. Nu kom den minsta kusinen och sa; Nette, det hände nå med ljuset. Jag fattar ingenting, vilken jävla ljus? Och jag bryr mig inte heller. Men som tur är kan dom inte läsa, så då fattar dom inte vad jag skriver hära ;D Men ibland är dom rätt söta iallafall. Dom små liven! :)

Men nu ska jag sluta skriva hära ;D Uppdaterar mig senare.

Puss!

Godermorgon;D

Haha jag har inte gått och lagt mig ännu. Jag orkar inte helt enkelt:) Sitter just nu och pratar med min älskling på msn :) Mysigt! Men skulle hellst av allt vilja vara med han just nu!

När jag har vaknat senare idag så blire att duscha och göra sig klar för att åka till mormor :) Hon fyller nämligen år! Vad hon fyller, det vet jag inte :O Men skulle tro att det är kring 70 år eller något :) Så då blir det väl att fika åså, mysigt! Sen, förhoppningsvis, så ska jag sova med min älskling :) Det blir nog mysigt :) Egentligen var det tänkt att jag skulle sova med han idag, men he vart it, alltid äre nå, fick inte för min mamma :( Menmen, sånt är livet, man får ta det som det kommer! :)



JAG ÄLSKAR DIG, DU ÄR UNDERBAR! TACK FÖR ATT DU FINNS ÄLSKLING! DU ÄR MITT ALLT! <3 <3 <3

Året 2008.

Året nollåtta.
Alla ska svara på nollåttas svar
för att få ett bra år nollnio.

ÅRET.
Hur har året nollåtta varit för dig? Både bra och dåligt, men för det mesta bra :)
Bättre än förra året? Jo. 
Har du träffat några nya vänner? Jodå :)
Isåfall vilka? Typ hela min klass:)
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? Massor!
Har du flyttat under år nollåtta? Nej-
Har du hittat en nylåt som du älskar? Japp :)
Isåfall vilken? Det är en hel del.

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollåtta?
Både bra och dåligt, men jag har det mycket bra nu:)
Har du strulat med någon? Japp.
Har du varit kär? Varit? Jag är.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Japp.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jajjemän, finns inget sm värmer mer än att få höra det.
Har du haft ett hemligt förhållande? Inte det.

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? Inte det, tack och lov.
Har någon i din släkt avlidit? Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Japp.
Har du varit i slagsmål? Nej, men blivit slagen.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Jo..
Isåfall vad? Säger inte.
Har du skämt ut dig? jo.
Har du ljugit för en vän? Mjo..
Har du gjort något dumt mot en vän? Tror ej det.
Har en vän gjort något dumt mot dig? Mm..

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på?
Strömbacka.
Har någon varit elak mot dig på skolan? Nej.
Hatar du någon på din skola? Men många!
Har du gjort något framsteg? Säkert.
Har du haft alla rätt på ett prov? Fan heller, det har gått käpprätt åt helvete.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? Ja.
Har du förlorat en vän? Ja, tyvärr.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Mjo.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej.
Har du ljugit för en bästavän? Nej.
Har du haft en relation med en vän? Alla man är/har varit tsm med, är väl ens vän? så Ja.
Har du många killkompisar? Jodå :)

Hit me hoe.

Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig. Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar. Det handlar inte om vart man vill, utan hur man tänker ta sig dit. Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv och det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha.












jag orkar inte.


Nikke <33

Nyår.

Hann inte skriva något igår, så då skriver jag idag istället.

Nåväl, igår så var det party för fulla muggar! Först for jag och Linn till Linn och gjorde oss klara. Också kom Angelica och Ela efter ett tag också! När vi väl var klara så tog vi vårt pick och pack och stack iväg till Tessan. Hos Tessan lagade vi mat, det blev fläskfilé och kroketter! Mycket smarrigt! Vi var hos Tessan till tio ungefär, sen for vi till Munksund. Där var det inte kul. Vi hann inte mer än att kliva in genom dörren så sa dom att vi var bara några äckliga tjejjer, så då gick jag ut! Jag gick och träffade min älksling uti Hawaii. Vi stog och talade en stund, sen så ringde jag en taxi. Så jag, Johanna och Nikke for med taxi till Hortlax. Men på den festen fick inte Nikke vara, så då gick jag med han. Jag ringde min kära "kusin" Mange, och frågade vad han gjorde. Han sa att han var hos Jonte. Och då fråga jag om vi fick komma, och ja, det fick vi :) Vi blev hos Jonte till kring ett, sen kom Marietta och skjutssade hem mig och Johanna till Johanna! Jag och johanna gick och la oss när vi kom hem, eller ja, vi satte på en film, sen somnade vi :)

Iallafall så hade jag ganska så trevligt på självaste nyårsafton!

RSS 2.0